SPONSOR

SØLVSPONSORER
SLETTEN SAILING TEAM

Sletten Bådeklub søger sponsorer til Sletten Sailing Team

Bliv sølv- eller guldsponsor.

Sølvsponsor 2016 med et sponsorbidrag på mellem kr. 5.000 og kr. 24.999 årligt.

Guldsponsor 2016 med et sponsorat på kr. 25.000 eller mere årligt. .

Klik her for at oprette en profil

Træningstider 2017

Nye optimistjollesejlere (C-ny) sejler om mandagen fra kl. 17.00 til kl. 19.00 i maj-juni og august-oktober. Første gang den 1. maj 2017.

De optimistjollesejlere, der var på hold C-ny i sæson 2016 sejler i sæson 2017 om mandagen fra kl. 17.00 til kl. 19.00

Optimist A-B-C kap træner tirsdag og torsdag fra kl. 16.30 til kl. 20.00 med vinterpause i december, januar og februar. I sidste del af oktober og i november flyttes træningen til weekend.

A-B-C-sejlerne skal være klar til skippermøder kl. 16.50 med jollen tilrigget og omklædt til sejlertøj, så alle kan tage på vandet umiddelbart efter skippermødet. Du skal møde på havnen kl. 16.30 så du kan nå at komme i sejlertøjet og få rigget din jolle til. Efter træningen er der skippermøde, hvor dagens træning evalueres.

29'er sejlere træner tirsdage og torsdage fra 16.30-20.00.

Det er i Sletten Havn, det foregår. Når vi har holdt skippermøde, står jollerne ud af havnen overvåget af erfarne trænere i klubbens tre RIB-gummibåde.

Optimistjolle: Optimisterne udgør vores største felt. Klubbben råder pt. over 31 stk. klubejede optimistjoller. De yngste  starter som 8-årige. Du kan sejle optimistjolle indtil og med det år du fylder 15.

A-sejlerne, er de garvede konkurrencesejlere.

B-sejlerne, er de rutinerede sejlere, der har mindst 1 år bag sig som optimistsejler.

C-sejlerne, er let øvede.

C-ny sejlerne, er begyndere.

Der er sjov, træning og kapsejladser for  alle.

29'er: En rigtig racerjoller for teenagerne, der er vokset ud af optimistjollen. Klubben råder over 4 stk. 29'er joller.

Ny sejler?

Kunne du tænke dig at gå til optimist eller 29er, så kig ned på Sletten havn

Årets første træningsdag for C-ny er mandag den 1. maj 2017 kl. 17.00 - mødested ved slæbestedet. Det er også første træningsdag for de der var C-ny i sæson 2016. Denne dag skal du komme i dit almindelige tøj fordi alt foregår på land. herefter hvis vejret er til det, finder vi en jolle til dig og efter en kort instruktion kommer du på vandet. Hvis det blæser for meget så håber vi, at det blæser lidt mindre næste gang der er træning. Nye sejlere kommer på vandet i stille vejr. I blæsevejr bliver nye sejlere på land. Frem til sommerferien kan du låne våddragt og svømmevest af klubben. Et ungdomsmedlemskab koster i 2017 kr. 550 årligt og du kan leje en fuldt sejlklar optimistjolle af klubben for kr. 1.000 årligt. Så det er ikke dyrt at sejle optimistjolle i Sletten Bådeklub.