SPONSOR

SØLVSPONSORER
SLETTEN SAILING TEAM

Sletten Bådeklub søger sponsorer til Sletten Sailing Team

Bliv sølv- eller guldsponsor.

Sølvsponsor 2016 med et sponsorbidrag på mellem kr. 5.000 og kr. 24.999 årligt.

Guldsponsor 2016 med et sponsorat på kr. 25.000 eller mere årligt. .

Klik her for at oprette en profil

Det er ambitionen at Sletten Baadeklub deltager i sejlsportsligaen http://sejlsportsligaen.dk/ . Klubben er tilmeldt for 2017 og træder ind i 2. division. Liga deltagelse er for alle klubbens medlemmer. På sigt vil der blive etableret en national ungdomsliga. Det er hensigten at Sletten deltager her.

Ligadeltagelsen 2017 organiseres af J70 udvalget. I denne er der udpeget holdleder og rorgængere for at sikre Sletten Baadeklub en god start i ligaen (se under). Der etableres i foråret et bruttohold, hvorfra der ’udtages’ sejlere til ligastævnerne. Jens BM er tovholder/holdleder. Til info kan man deltage med op til 8 sejlere til hvert stævne og skifte ud mellem sejladserne.

Ønsker nogen i klubben at stille et alternativt ligahold er det muligt og så arrangeres et lokalt stævne hvor der sejles om hvem der skal repræsentere klubben.

Der er 4 Liga stævner i 2017:

Rorgænger

27-28/5

Struer

Morten

24-25/6

Brejning

Kim Hyttel

2-3/9

Århus

Morten

9-10/9